Body shop!

Hej allihopa!
Idag har jag varit på stan med mamma! yey! gud va kul!! neh... det var faktiskt ganska mysigt att spändera en dag med min mamma. vi köpte En tröja, flipflopisar, smink och ett par shorts som vi kommer lämna till back för jag vill köpa ett par andra. Vi gick till två olika body shop för jag vill ha tester, har börjat samla på det! tack olivia! så nu har jag fyra olika body shop lukter! hihii, Man får asså två på en affär...
I helgen kommer jag vara jätte upptagen! Med dansupvisningar till teater genreps.
Igår var jag med Bonnie vi gjorde inget jätte specifikt kollade lite på vampire diaries och köpte godis, solade samtidigt som vi lyssnade på en teater radio eller något, den hete skämerskans dotter, Jätte läskig! Man köper typ teater radios på skiva och lyssnar och så. nästan som en tal bok. fast en film med bara ljud.  Vid sju gick jag hem, vi fick gester som vi grillade med ovh vi tittade på eurovison. Och efter att jag hört alla låtar visste jag att loreen skulle vinna, har bevis! Grattis loreen!
Alla mina lukter, Någon bloma, citron, pink grapfuit och apelsin!
Gulli gulli!! hihihi
Ska dörsha och söva nu, peace!!!
Puzz puzz elizzons

Ella!!

Tjenare!
Igår var det ett jätte rolig födelsedagsfest hos Ella!!  Vi hade jätte kul och gjore massa olika saker! Vi åt, såg på film, dansade och lekte jag har aldrig! Jag glömde att ta någon bild men stunt i.
Idag ska jag kanske vara med Bonnie igen. Men hon kanske måste på stan med sin mamma. Stakars Bonnie blir tvingad till stan. Annars så åker jag också till stan med mamma. Men om vi gör något så åker vi imorgon som vi hade bestämt.
Jag kan inte gå på Teaterlägret för Min mamma har bestämt att just då ska vi på en j*vla semester.
Taskigt!! Men Jag kommer med ett större inlägg senare idag för nu måste jag göra mig i ordning.
Puzz puzz elizzons

Rudboda dagen!

tjenare!
Idag har varit en riktig rolig dag!! skolan var normal dock! Men efter skolan var jag och Bonnie tillsammans vi gick till Rudboda skola, för det var Rudbodadagen. Det var jätte mysigt!
VI träffade Elins lillasyster Irma, Hon är super söt!! Vi satt lite barnvackt och hon var så gullig!!!
Vi köpte lite fika och vi kollade in femornas europa arbeten sånna som jag hade i feman! det var roligt att se sitt eget, jag hade Irland!
När vi kom hem från Ruboda så åt vi sushi rullar, Super gott!! Samtidigt kollade vi lite på Friends och så.
Snygga Bonnie!!
Ja, Imorgon sak jag vara med Bonnie, igen och Lucas! Roligt!!
Nu vet hag inte vad jag ska skriva så läger ut en bild på mig och mimmi!
puzz puzz elizzons

Gröna lund!

Hejsan svejsan! Ja, det har tagit ett tag men nu ska jag berätta om hur det gick på grönan!
Jag och min kompis kattis som snart också kommer vara ägare till denna blogg var på grönan då igår.
Kattis åkte många olika nya karuseller tex Jet line, Uppskutet/katapulten och extrime!  Men jag har dock redan åkt alla utan fritt fall och tilt. Vi gick också spökhuset det var super läskigt och vi vågade först inte gå in så vi tvingade Bonnies Pappa (Bonnie träffade vi och vi åkte lite tillsammans) och det var usch!!!!
Men Idag så var det teater och vi fick våra manus!!!!! WOW!!! Neh inte så jätte speciellt.
Imorgon ska jag vara med Bonnie och Mimmi! KUL!!
Ska lägga mig och läsa och sen sova!
Vi är såååå snygga!
Puzz puzz elizzons

Studiedag!!!!

Tjenare allihopa! Idag ska jag på grönan med Kattis!!! Gud va kul!
Men just nu ligger jag i sängen och lider av allergin. :( Mina planer är att först äta frukost sen ta en dusch och efter det spela lite Minecraft!! Och vid tolv ska jag Åka till Kattis innan vi vid tre åker till grönan. Just nu orkar jag inte skriva mer så. Jag kommer med något annat senare! Tex vad jag ska ha på mig!


I AM BACK!!! (vilken film är det?) ;)

Japp... så är det, Jag tog en väääälldigt lång blogg paus men nu är jag tilbaka igen!! Det har inte hänt något speciellt utan att jag har köpt ett spel som heter minecraft som är jätte roligt! jag och min kompis olivia brukar köra det tillsamans (ourtwolives.devote.se) . Jag har instagram och vill gärna ha flera followers så ni som inte visste att jag hade det så heter jag 99elbel. Jag orkar kanppast berätta allt som hänt under den tid jag inte har skrivit så jag berättar lite om vad som hänt under den lediga tid vi har nu!
I Torsdags så var jag hos olivia och vi hade jätte roligt körde minecraft och såg på hungerspelen för mig var det tredjegången! nörd tänker ni säkert!  Men vadå jag älskar hungerspelen!
I fredags så sov mimmi över hos mig, Vi hade kul med spel, chips och läsk!
I Lördags så sov jag hos Olivia och det var super kul!!
I dag så var jag med Bonnie och Mimmi och vi badade :O :O :O det var as kallt!!
Imorgon ska jag på grönan med kattis, jag vågar åka allt utan frittfall och tillt! jag vågar till och med gå spökhuset!!! det är faktiskt jätte läskigt!! en del  av mig dog faktiskt där inne!
Här kommer lite bilder::
Här är en bild som jag tog för jätte länge sen på min älskling!
Här blir jag fixad till att bli fotas på källängsgården!
Här är super snygga kattis!!!
Här är en Bild på mig.
Det här är  för folk som inte förstår  en ekorre som hänger upp och ner och äter från en fågelmats grejsimojs.
Här är min älskling igen!!
En till bild på mig,
Här är en bild på mig som ni kanske ser som jag blev ganska nöjd med!
Jag och sockersötta Mimmi.
Min fina älskling grattis grattis!! Igår fyllde hon år!
23 grader i skuggan!!!!
Ja igen!
Ja det var det!
Jag ska skaffa en blogg med min bästis kattis det kommer kännas konstigt att min blogg inte längre kommer hete Elizzons. Men jag kommer inte ta bort bloggen jag kommer ha den ifall något händer med den andra. :) VI kanske inte behöver göra en ny hon kanske bara kan hoppa in i den här! JA!! JAG SKA FRÅGA HENNE IMORGON! Vi måste då byta header med jag vill ända göra det till nya snyggare foton!
Puzz puzz Elizzons

RSS 2.0